www.gesz18.hu

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap

Tájékoztatás

E-mail

 

Tisztelt Szülők!

 

A GESZ-hez érkezett megkeresések alapján az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket.

 

A 2021. március 1. napján kiállított és megküldött, 2021. április 8-30. időszak étkezését tartalmazó, étkezési térítési díjról szóló számla tartalmazza a 2021. február 26-ig lemondott étkezések jóváírását.

A 2021. április elején kiállított számla a május havi étkezés díján túl, a 2021. március 31-ig lemondott étkezések jóváírását, valamint az otthoni digitális oktatás miatt igénybe vett (iskolában átvett) étkezés elszámolását is tartalmazni fogja.

 

Tekintettel arra, hogy jelenleg nem ismert az általános iskolák 2021. április 8-tól érvényes működési rendje (visszaáll-e a tantermi oktatás, vagy továbbra is otthoni digitális oktatási rend marad érvényben), a 2021. március 1. napján kiállított, április havi étkezésről szóló számla kifizetése érdekében kérjük, mérlegeljék a következőket:

- a számla kifizetése esetén tudjuk biztosítani gyermeke részére az étkezést az iskolában, ha április hónapban visszaáll a tantermi oktatás,

 

- a számla kifizetése esetén, amennyiben marad az otthoni digitális oktatás, a befizetett összeget és a korábbi lemondásból származó jóváírás összegét az Ön döntése szerint vagy visszautaljuk Önnek, vagy a következő (május) havi étkezés számlájában jóváírjuk,

 

- amennyiben úgy dönt, hogy a számlát nem kívánja befizetni, április hónapig nem tudunk újabb befizetésre lehetőséget biztosítani, ha április hónapban visszaáll a tantermi oktatás az iskolában. A lemondásból származó jóváírás összegét az Ön döntése szerint vagy visszautaljuk Önnek, vagy a következő (május) havi étkezés számlájában jóváírjuk.