www.gesz18.hu

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Intézményi információk Óvodák Pestszentlőrinci Hétszínvirág Óvoda

Pestszentlőrinci Hétszínvirág Óvoda

Nyomtatás
Óvodánk családi házas környezetben, bölcsőde, és iskola szomszédságában található A kertvárosi, családi házas környezet, a csend, a tiszta levegő, só szoba, jól felszerelt tornaterem jó alapot ad a gyermekek egészséges fejlődéséhez.

2011-től 8 csoporttal működik. Szükségmegoldásként két csoportunk a bölcsődében van elhelyezve.

Fejlesztettük tárgyi feltételeinket, szakmai felkészültségünket. Óvodapedagógusaink gyermek centrikus attitűdje, hivatástudata, a szakmai elvárásoknak való minél teljesebb megfelelés, de mindenek előtt emberi magatartása biztosíték arra, hogy gyermekeink mindent megkapnak, ami egészséges fejlődésükhöz szükséges.

Nevelőmunkánkat fejlesztő pedagógus, gyógytornász, logopédus, pszichológus segíti. A velük való együttműködés eredményeképpen gyermekeink felkészülten kezdik meg iskolás éveiket.

Nevelési programunkhoz kapcsolódó térítéses szolgáltatásokkal lehetőséget adunk arra, hogy az egyéni igényeknek megfelelően ezeket a lehetőségeket a gyermekek fejlődése érdekében kihasználják a szülők.

Napjainkat gazdag gyermeki tevékenységek, programok, és együttműködési formák jellemzik. A gyermekek érzelem és tapasztalat világához kötődő hagyományaink körében színfolt óvodánk éltében a Hétszínvirág hét, mely a gyermekek, és a szülők óvodához fűződő kapcsolatát erősíti. Az évi rendszerességgel megrendezett Óvoda bál pedig a kikapcsolódás, önfeledt szórakozás mellett fejlesztési céljaink megvalósítását is segíti, de egyben kitűnő lehetőség arra, hogy az óvoda érdekében végzett kiemelkedő munkát megköszönjük, oklevéllel elismerjük a szülőknek. Ekkor adjuk át az „Örökös Hétszínvirágos Szülő„ címet, melyet olyan szülők kaphatnak meg, akik gyermekük óvodás évei alatt kiemelkedő segítséget nyújtottak nevelőmunkánkhoz.